iVision ynamics – Neem een blik in de toekomst – BMW

premium bmw kopen 2de hands the m factory
26 september 2017
Gepost door: TmfAdmin

BMW laat op het salon van Frankfurt zien hoe hun toekomst eruit ziet. Voorbode van de i5 &i6?

BMW deelt met het iVision ynamics platform hun visie op de toekomst. Met een rijbereik van 600 kilometer, topsnelheid van 200 km/u en een sprint van 0-100 km/u in 4 seconden, wacht ons niet alleen een zuinige maar ook nog steeds zeer snelle toekomst.

Nieuw i-model met iVision

Om de concurrentie aan te gaan met het bij iedereen gekende elektrische merk Tesla, kon BMW niet anders dan een tipje van de sluier onthullen over hoe het nieuwe i-model er in grote lijnen uit zal gaan zien. Herkenbare factoren zijn de lange wielbasis en korte overhangen, dit in combinatie met de gekende neus waar we dubbele nieren terugvinden met de alom gekend koplampen. Nieuw in deze concept zijn de uitstulpingen die men terugvindt in de raamlijnen ter hoogte van de B-stijl.

De L-vormige led-achterlichten, smalle koetswerkopeningen en de perfecte aerodynamische integratie van de vele glaspartijen zorgt er voor dat deze wagen weer een technologisch hoogstandje is waar BMW trots op kan zijn.

Blijft jij ook graag op de hoogte van al deze leuke weetjes? Volg ons dan op facebook en wij the M Factory houden u up 2date.

Tegen 2019

Gaat de nieuwe BMWi, i5 of i6 heten? Daar hebben we momenteel nog het raden naar. Wat we al wel kunnen vertellen is dat deze er een stuk klassieker zijn gaan uitzien dan de i3 en de i8 die momenteel in productie zijn. De nieuwe i wordt verwacht ten laatste 2019. The M Factory zal u hiervan op de hoogte stellen van zodra het zover is.

Kan je tot die tijd niet wachten om met een Premium BMW rond te rijden?

Neem dan een kijkje in onze voorraad