Voorbeschouwing BMW Z4 Concept

bmw Z4 the m factory auto's kopen
31 augustus 2017
Gepost door: TmfAdmin

Na een aantal lekken op het internet heeft BMW eindelijk de Concept Z4 onthuld in de marge van de elegantiewedstrijd van Pebble Beach 2017. Het definitieve model zou in 2018 op de markt komten.

BMW heeft na de lekken van deze morgen officieel zijn conceptcar onthuld die de nieuwe generatie aankondigt van de Z4. Het is knap hoe het design knipoogt naar de lange lijn van roadsters die het merk al heeft geproduceerd, terwijl hij toch tegelijk naar de toekomst is gericht.

Brede schouders

De conceptcar staat breedgeschouderd net boven de grond en de belangrijkste elementen van zijn lijn worden zonder twijfel overgenomen op de definitieve versie. We mogen in elk geval zeggen dat hij bijzonder knap is getekend, met een haaienneus die doet denken aan de beroemde Z8, waarvan destijds maar 3.000 exemplaren zijn gemaakt. Het radiatorrooster van zijn kant zou moeten verwijzen naar de legendarische 328, met zijn verticale motieven. De flanken zijn scherp uitgesneden en in de voorvleugels zijn luchtuitlaten geplaatst. Achteraan vallen de L-vormige lichtblokken sterk op, naast de grote 20-duimvelgen en de diffuser.

Naakt

Zoals verwacht is het interieur sterk op de bestuurder georiënteerd en is het met zijn zwarte kleur erg sober gehouden. Nieuw is dat achter het kleine stuurtje met platte onderkant een digitaal instrumentenbord staat. Over de motor in de neus van de Concept Z4 laat BMW nog niets los. De productieversie zou in 2018 komen. Aanvankelijk verwachten we drukgevoede viercilinders. Later komt waarschijnlijk een hybride variant.

bron: autogids.be

The M Factory brengt je al het nieuwe BMW nieuws. Kijk gerust op onze pagina naar premium modellen met garantie. The M Factory levert uw bmw droom.

Grtn

the M Factory

uw premium BMW leverancier

The M Factory verzorgt al je BMW dromen. Premium cars tegen voordelige prijzen en geleverd met de beste service. Wij zijn BMW liefhebbers.

Eigenschappen

  • Gespierde rondingen
  • Sportieve ambities
  • Straalt vrijheid uit
  • Voorbode nieuwe designtaal BMW?
Categorie: