BMW verwelkomt X2 tijdens Fashion Week

bmw X2 the m factory 2de hands kopen
26 september 2017
Gepost door: TmfAdmin

BMW neemt de Fashion Week die momenteel in Milaan doorgaat, te baat om de nieuwe X2 te onthullen. Deze SUV coupé is nog steeds gecamoufleerd maar de contouren worden langzaam maar zeker zichtbaar.

BMW wil op de Fashion Week van Milaan het modieuze karakter en bruikbaarheid in de stad van de compacte X2 in de verf zetten. De constructeur geeft de wagen voor de gelegenheid een camouflage die weinig aan de verbeelding overlaat.

In tegenstelling tot sommige concurrenten wordt deze geen volbloed SUV maar krijgt ‘ie een coupé-achtige, aflopende daklijn mee; een design dat ook wel ‘Sports Utility Coupé’ genoemd wordt. De auto staat niet zo hoog op de poten als een SUV. De X2 is dan ook niet bedoeld voor onverhard terrein maar voor de ‘urban jungle’. Dat zien we duidelijk op de foto’s, waarvoor BMW de cross-over een camouflagepak aantrok.

De X2 komt op dezelfde bodemplaat te staan als de X1 en zal daarmee standaard voorwielaangedreven zijn. De foto op de zandberg suggereert dat de X2 optioneel ook met vierwielaandrijving leverbaar wordt. Het platform is geschikt voor turbobrandstofmotoren, vooral de bekende reeks viercilinder benzine- en dieselkrachtbronnen.

Hij zal beschikbaar zijn als voorwielaandrijver maar ook met vierwielaandrijving.

Wat kan een mens meer wensen…

Deze nieuwe stap in de communicatiestrategie van BMW laat vermoeden dat de definitieve lancering niet lang meer op zich zal laten wachten. In het persbericht stelt BMW evenwel dat de X2 nog lang niet productierijp is en dat de marktintroductie niet voor binnenkort is.

Bron: Gocar.be

autokopen.nl

The M Factory kijkt mee uit naar de lancering van de nieuwe X2. Wij hopen hem ook snel te mogen aanbieden tussen onze andere leuke BMW modellen. The M Factory brengt je al het nieuwe BMW nieuws. The M Factory levert uw bmw droom.

Grtn

the M Factory

uw premium BMW leverancier

Categorie: