De BMW M4 ‘CS’ is er…

20 februari 2018
Gepost door: TmfAdmin

Na de M4 GTS is hier de M4 CS.

Deze nieuwe uitvoering van de M4 is gebaseerd op het Competition Pack dat reeds verkrijbaar is op de standaard M4 voor een 8000€. Het selecteren van dit pack, zorgde ervoor dat de M4 standaard 450PK ter beschikking had. Bij deze M4, komt er nog eens 10PK bij en stijgt het koppel naar een goeie 600NM. Dit alles wordt aangestuurd door dezelfde gerobotiseerde versnellingsbak die we terugvinden in alle andere M4 modellen.

De ophanging van dit gevaar, is nog sportiever afgesteld en kan in optie voorzien worden van keramische remschijven. Verder vindt men heel wat carbon terug in de spoilers en is de motorkap ook uit dit lichtgewicht materiaal vervaardigd.

Deze uitvoering valt niet te vergelijken met de ruigere M4 GTS. De M4 CS haalt zijn afslankingskuur vooral uit het ontbreken van een dual zone airco en zijn de deuren voorzien van lichtere panelen. Alsook is de wagen niet voorzien van een rolkooi.

De wagen is achteraan voorzien van dezelfde OLED achterlichten die men vorig jaar ook al heeft gezien bij de GTS uitvoering.

Ook al lijken de verschillen op het eerste zicht nogal mee te vallen, toch doet deze een rondje op de Nurburgring 14 seconden sneller dan zijn standaard broertje.

Is dit bruut geweld de 40.000€ extra waard?

 

Bekijk zeker onze stock en kijk wat voor moois je allemaal kan vinden voor minder dan 40.000€.

Voor 26.950€ kunnen wij jou al een M135i leveren die niet minder dan 320PK levert

Extra's M4 CS editie

  • Vermogens upgrade tot 460PK
  • Aerodynamic spoilers in carbon fibre
  • Ophanging sportievere afstelling
  • Af fabriek mogelijk tot circuit
  • Prijskaartje +40.000€ t.o.v. “standaard” M4